Regler

Lørdag d.31 august gennemføres der 1/10 del Ironman Gummi Tarzan  i Aalestrup Friluftsbad og omegn.

Hvem kan deltage og i hvilken kategori?

 • I Gummi Tarzan vil der være 2 deltager kategorier: 6 klasse - 18 år og Voksne, inden for hver er der så Kvinde og Mande kategorier.5. klasse er årgang: 2007
  6. klasse er årgang: 2008
  18 år er årgang: 2001
  Voksne er årgang: 2000 eller ældre.
  Hvis man er kommet tidligere eller senere i skole, er det ens klassetrin der gælder.Der kan deltage 100 voksne på dagen efter "først til mølle" princippet. Du kan tilmelde dig på følgende side: Tilmelding.
  Du er først tilmeldt, når du har betalt 100 kr. til 9813 2070341819 eller på Mobilpay box50889 (husk navn) og dit navn fremgår af deltagerlisten.

Hvor langt skal man svømme, cykle og løbe?

 • I Gummi Tarzan, er det 375 m svømning i friluftsbadet, 18 km cykling omkring Aalestrup (se kort) og 4,2 km løb i Aalestrup (se kort)

Hvordan vil det komme til at foregå?

 • Gummi Tarzan starter kl. 08.45 med 1. heat (10-14 deltagere) i friluftsbadet, heat 2 starter kort efter, første Heat har forladt bassinet osv. til alle heats er afviklet.
 • Når de 375 m er svømmet begiver deltagerne sig ud på cykelruten, 18 km. Efter endt cykling, løbes der 4,2 km.Der vil være hjælpere til at tælle baner i friluftsbadet.14 deltagere i friluftsbadet lyder måske af meget, men vi har taget udgangspunkt i en Ironman, hvor alle starter på samme tid.
 • Første Heat bliver med de personer, som bruge flest min. på svømningen og sidste er dem der bruger færreste min. på svømningen.
  Dette gøres for at "samle" afslutningen mere, så dem fra Heat 1 ikke skal vente så længe på afslutningen.

Hvordan kommer skiftene med svømning, cykling og løb til at foregå?

 • Der er mulighed for at bruge friluftsbadets omklædningsrum eller bruge "skifte-zonen" på græsplænen ved friluftsbadet.
  På græsplænen vil der være afmærkede skiftebåse, hvor i man skal ligge cykelen og evt. skiftetøj, hvis man ikke bruger omklædningen.Husk at komme i god tid og få lagt alle dine ting på plads inden du skal starte.

Afmærkning af ruter og vejvisning:

 • De forskellige ruter vil være afmærket med 4 forskellige farver, Cykelrute GUL, løberute RØD
 • Ved svære passager og steder med dårlig oversigtforhold vil der være hjælpere der viser vej.
  Hjælperne vil ikke stoppe trafikken, men hjælpe dig med ikke at blive kørt ned.Husk derfor at du skal overholde færdselsloven under hele løbet og holde tilbage hvor dette påkræves.

Tidtagning?

 • Din tid starter når svømmeturen skydes i gang og slutter når du kommer i mål efter løbeturen.

Evt. tvister og afgørelser.

 • Disse afgøres af stævneledelsen: Halinspektør Søren Bruun Sørensen og Lars Th Jensen.

Vi håber på at I alle får en hyggelig og god dag med lidt sved på panden.